10 червня 2018 у Київській церкві YGS відбулося святкове служіння, присвячене 2-й річниці від дня її заснування. На урочистість зібралося близько 200 чоловік, в тому числі гості з різних церков і міст.

Вітаючи присутніх, пастор церкви Олександр Масюк привітав усіх з Днем Народження, поділився досягненнями за рік, а також зазначив, що церква – це Божа родина:

«За рік у нас утворилося 6 сімей і з’явилися на світ 4 новонароджених, виросли дитяче та підліткове служіння, з 80 чоловік церква виросла до 150. Але головне для нас – це серця, що палають для Господа, змінені долі, безперервні молитви, присвячені служителі і бажання йти далі за Господом ».

В цей день вся церква зібралася відсвяткувати таку чудову подію – люди старшого покоління і діти, підлітки і молоді сім’ї. Свої відеопривітання присутнім в залі передали друзі церкви з різних регіонів нашої країни та інших держав, а після цього на сцену почали виходити спеціально запрошені гості.

Першим був місіонер із США Даглас Лендрі – молодіжний пастор з 30-ти річним досвідом служіння. Суттю його послання для церкви в цей день стала істина про важливість побудови служіння на підставі принципів учнівства. Даглас побажав вірянам бути учнями Ісуса Христа, а значить: покаятися, змінитися, повірити і виконувати те, що написано в Слові Божому.

Символічним було побажання Оксамити та команди міжнародного руху «Живи». Подарувавши 5 хлібів і 2 риби, почесні гості побажали, щоб церква примножувалася таким же дивним чином, як і наш Господь Ісус зробив знамените насичення в дні Свого служіння.

Координатор Holy Spirit Night в Україні Євген Войт проповідував про те, що Бог дуже часто говорить з людьми в темряві. Страхи, невдачі, втрата віри – все це непростий час для нас. Але якщо Бог допускає такі моменти в нашому житті, однозначно, у Нього є план і вихід з будь-якої складної життєвої ситуації.

У цей недільний день атмосфера в церкві була наповнена особливою радістю і прийняттям, властивим для Божої сім’ї. Чудовий час Слави Божої, прекрасна атмосфера, і це тільки початок!